dinsdag 19 juli 2011

Dag 3 - Dinsdag 19 juli

Vanmorgen zijn wij rond half 8 opgestaan, om uiteindelijk rond 10.30 uur te beginnen met onze wandeling, wij zijn vandaag gaan wandelen richting Winterberg om uiteindelijk daar te gaan winkelen. Tijdens de wandeling was er een route afgezet vanwege werkverkeer, waardoor we twijfelde welke kant op te gaan, uiteindelijk kwamen we op een pad waarvan we ineens tegen een bungalowpark aanliepen van Landal. Ineens bedacht Hilbert zich dat er een dochter van een collega werkt, dus die zijn we gaan zoeken, toen we bij Landal het restaurant en speeltuin aankwamen had Hilbert haar binnen al gevonden, dus toen hebben we daar gezellig op het terras een koffie en een mineraalwater gedronken.


Uiteindelijk zijn we verder gelopen richting Winterberg om daar te gaan winkelen, Jolanda is in de gebruikelijke prularia winkels geweest, en ik ben bij de drogist DM geweest.. Daar heb ik 18 lakjes gekocht *shame on me*!!

Terug zijn we met de trein van Winterberg terug naar Silbach gegaan, even thuis ons gedouched en omgekleed, om vervolgens in Siedlinghausen te gaan eten, we waren daar bij een Gasthof, eerst leek het niks, maar het eten was er erg lekker, ik denk dat dit kwam omdat er in de hoek van het restaurant gedeelte een groepje opa's aan het pokeren was. Ik had zelf een schnitzel, Marc had goulash, Jolanda had een soort rollade, dit heet eigenlijk schweinbraten. Hilbert had een schnitzel met roomsaus, kaas en schinken, en die was zo te horen behoorlijk machtig, gezien ik nog wat van hem meekreeg.



Zojuist kwam hier de verhuurder gezellig een bakje koffie drinken, en vragen of we nog problemen hebben ondervonden. Straks gaan we misschien nog even een spelletje rummygame doen. Hoewel dat nog niet zeker is, want gisteren had Hilbert 3 van de 4 spelletjes gewonnen.

De plannen van morgen zijn nog niet bekend, omdat er hiet zojuist een behoorlijke donkere wolk komt aandrijven, dus we weten nog niet wat de nacht/ochtend ons gaat brengen, dat weet je hier vooraf niet, vandaag zou het ook regenen en was het 20 graden!! en zeer zonnig..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten