donderdag 14 juni 2012

Dag 5 - Gold Dorf Route Holthausen

Vanmorgen was het eerst somber weer, waardoor we erg twijfelde of we wel zouden gaan wandelen, zoals er gisteren nog een 10 werd gegeven voor vandaag was dat vanmorgen om 10 uur nog maar een 5... Dus die cijfers zijn niet echt betrouwbaar, rond een uur of half 12 begon het toch nog op te klaren, en hebben we besloten de Gold Dorf route rondom Holthausen te gaan lopen van 13,8 km, maar meteen in het begin ging het al mis, want we kwamen een bordje niet tegen, waardoor we een paar honderd meter moesten terug lopen, om alsnog de route op te pakken. De route was prettig om te lopen, omdat het steeds een stukje stijgen en dan weer een stukje dalen was, dus niet in één keer een hele top beklimmen.


We zijn ongeveer 4½ uur onderweg geweest, en hadden een bewegend gemiddelde van ongeveer 4 km per uur, de route was uiteindelijk een ruime 14 km. We hadden de auto bij de supermarkt geparkeerd, en zijn daarna dus maar meteen onze boodschappen gaan halen. Na de supermarkt zijn we even bij een schoenenzaak geweest, die voornamelijk Birkenstock verkoopt, ik heb daar het model besteld wat ik fijn vind, namelijk Mayari, deze zitten om de grote teen, en hebben een dubbel bandje, waardoor ik er niet uitschiet. Ik kan ze komende woensdag komen passen en betalen(uiteraard alleen als ze goed passen!).


Daarna zijn we even naar ons appartement geweest om even te wachten, totdat we weer naar ons vertrouwde balkan restaurant te gaan. Dit keer had ik een grote burger, Jolanda had gebakken lever op de balkan wijze bereid, Marc en Hilbert hadden allebei een vleesspies met rund en varkensvlees, dit keer hadden Jolanda en ik gekozen voor gewone sla in plaats van wittekool salade, want die hadden we al een paar keer gehad, en dus wilde we weleens wat anders. Verder had Jolanda haar gerecht dit keer ook gekookte aardappels in plaats van rijst en patat. Verder weer de gebruikelijke garnering erbij :-) Nu zijn we weer thuis, dus nog de hele avond voor ons, we zijn allemaal erg moe, dus denk niet dat het van Scrabble'n of Rummykub'en komt (Helaas!).



Morgen verwachten we slecht weer, maar dat is hier natuurlijk nooit zeker, want als ze goed weer voorspellen begint het somber, dus misschien is het morgen wel weer prachtig zonnig!

Jullie lezen morgen weer wat we gedaan hebben!

Liefs van ons allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten