woensdag 13 juni 2012

Dag 4 - Wandelen rondom Winterberg

Vanmorgen toen wij opstonden was het een grauwe dag. Daarom zijn wij vrij laat pas richting Winterberg gereden, Hilbert was niet zo goed in orde, beetje hoofdpijn, omdat hij gisteren de klep van de auto op zijn hoofd had gekregen. Jolanda heeft last van een droge keel, maar daarvoor heb ik vandaag snoepjes gekocht, zodat het hopelijk snel beter gaat. Rond 12 uur waren we bij Alt Astenberg, dat is ongeveer 5 km van Winterberg.


We hebben een route gelopen van ongeveer 9 km, waarna we rond 15.15 weer terug bij de auto waren. Daarna zijn we doorgereden naar Winterberg, om even de winkelstraat door te lopen. Ik heb zelf bij DM verschillende dingen gekocht, zoals een blush, een nagellak, shampoo en cremespoeling, body boter en body mouse, met chocolade en frambozen geur, en nog een aantal haarclips. Vooral de cremespoeling gaf problemen, op het schap stond € 1,45 en de kassa gaf € 2,95 uiteindelijk is Hilbert ermee terug gegaan en hebben we € 1,45 terug gehad, wat eigenlijk niet klopt, want dat moest dus € 1,50 zijn. Blijkbaar zijn er ook dames van de oudere generatie die dus niet kunnen rekenen. Bij de Schlecker heb ik een oranje nagellakje gekocht, maar misschien is het toch verstandiger om deze eventueel pas morgen op te doen.



Rond 18.00 uur zijn we vertrokken vanuit Winterberg richting ons eigen dorp Bad Fredenburg. Met een tussenstop bij de NettoMarkt voor afbakbroodjes, zijn we rond 19.00 uur binnengelopen bij ons vertrouwde balkan restaurant, we zijn er toch wel uit, we krijgen hier veel en lekker eten, voor erg weinig geld, zelfs goedkoper als bij de gebruikelijke schnitzel restaurants. Hilbert en Jolanda hadden hetzelfde vandaag hetzelfde, namelijk 2 vleesspiesen, met de bekende garnering. Marc had een burger met geitenkaas (soort feta) die Jolanda gisteren had, en ik had zelf 1 spies met biefstuk en varkensvlees stukjes, met daartussen ui en paprika, dat had Hilbert gisteren. Nu zijn we weer thuis, en zijn Marc en Hilbert voetbal aan het kijken, wat de uitslag betreft, we hopen natuurlijk dat Nederland wint, maar of de Duitsers dan morgen nog wel zo gezellig zijn?!



Voor morgen staat er een echte wandeldag op het programma, want het wandelweer krijgt een 10 volgens de berichten.

Jullie lezen het morgen weer!

Liefs van ons allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten