woensdag 20 juni 2012

Dag 11 - Bad Fredeburg

De bedoeling vanmorgen was om vandaag nog een rondje te gaan lopen. Echter, zoals wel vaker de afgelopen week, hadden de weersvoorspellers het weer eens mis. Het was grauw en regenachtig toen we opstonden. Na het ontbijt hebben we een beetje geluierd en koffie gedronken.


Omdat we nog een paar boodschappen nodig hadden zijn Hilbert, Jolanda en Désiree nog even naar het inkoopcentrum gereden. Désiree heeft haar Birkenstock sandalen opgehaald die ze eerder deze week had besteld.
Na de lunch zijn we nog even met z'n allen een stukje in het dorp gaan wandelen. Inmiddels was het nog steeds grauw, maar wel droog. We zijn dit keer een beetje door de woonwijken gelopen in plaats van alleen de grote doorgaande weg. Er waren leuke stukjes bij met veel vakwerkhuizen.


Meer aan de rand van het dorp kwamen bij grotere huizen. Na het geslinger door het dorp was het al bijna tijd om te gaan eten. Ter afscheid hadden we al besloten om weer bij ons inmiddels bekende Balkanrestaurant te gaan eten.
Hilbert en Jolanda hadden allebei een shaslick, Désiree had een hacksteak en Marc een mixed grill. Net als eerder deze week was het allemaal weer erg lekker. Na het eten zijn we naar huis gelopen. Ondanks het slechte weer stond de teller toch weer bijna op 8 km.


Vanavond nog de koelkast leegmaken en dan zit deze vakantie er bijna op. Morgen op weg naar oma Kuik voor vergebakken pannenkoeken. Het laatste hoofdstuk van deze blog zal morgen worden geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten